bouwplannen

Na jaren vergaderen, plannen en ideeën schetsen zijn de plannen om Vidar op duurzame wijze een topsport- en evenementenlocatie van de allerhoogste kwaliteit te maken gereed!

kleedkamers & Matcie

De huidige kleedkamers aan vernieuwing toe. De nieuwe kleedkamers zijn toegankelijk vanuit de entree, en worden ruimer dan de huidige kleedkamers. Dit komt doordat de ruimte van de huidige Matcie wordt meegenomen in het bouwen van de nieuwe kleedkamers. De douches zullen afgeschermd worden van de kleedruimte, en zullen weer warm zijn! De nieuwe Matcie komt tussen de botenloods en de indoor roeibak, in een deel van het huidige Botenhuis. 

indoor roeibak

In het Voorlopig Ontwerp wordt het huidige Botenhuis verbouwd tot een indoor roeibak. Deze indoor roeibak zorgt ervoor dat roeiers op elk moment kunnen trainen, alleen of gezamenlijk. De binnenbak zorgt ervoor dat onze roeiers vaker ‘in de boot’ kunnen trainen tijdens de wintermaanden. Daarnaast maakt dit, in combinatie met een nieuwe recreatieruimte, het pand aantrekkelijker voor externe trainingskampen. 

evenementenhal

Op de plek van de huidige stichting komt een gloednieuwe evenementenhal, beter ingericht op grootschalige evenementen en met een eigen ingang. Hiermee kan Vidar voldoen aan de groeiende vraag, zowel intern als extern, naar een grote feestlocatie. Vidar is momenteel in gesprek met partijen als Heineken en Brandpunt om deze nieuwe evenementenhal te professionaliseren en te optimaliseren. 

Winkelwagen